Big news: In 2022, the Mainport Innovation Fund team and its partners joined forces with SHIFT Invest. Click here for the press release.
We now invest in Sustainable Aviation, Mobility & Logistics from our fund SHIFT Invest III. Please apply here.

Mar 24 2011

MIF investeert in Casper B.V.


MIF heeft een substantieel minderheidsbelang genomen in Casper B.V.

Mainport Innovation Fund investeert in air traffic monitoring pionier Casper B.V.

 

Het Mainport Innovation Fund investeert in Casper B.V. (Casper). Casper is actief op het gebied van ontwikkeling en verkoop van systemen voor het monitoren en analyseren van luchtverkeer. Het MIF is een gezamenlijk investeringsfonds van KLM, Schiphol Group, Rabobank en TU Delft, dat investeert in innovatieve startende ondernemingen die een bijdrage kunnen leveren aan innovatie en verduurzaming van de luchtvaart(sector). Via de Technopartner regeling neemt de overheid eveneens deel in het fonds.
 
Casper (www.casper.aero) richt zich met real-time monitoring systemen op luchtverkeersleidingorganisaties, luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en lokale belanghebbenden. De door Casper ontwikkelde online tools geven een real-time analyse en visualisatie van vlucht- en geluidsinformatie en kunnen direct in operationele beslissingsprocessen worden geïntegreerd alsmede voor analyse doeleinden worden gebruikt.

Persbericht

Share this article:

Contact us

Follow us on Linked-In

info@mainportinnovationfund.nl

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen